Zondag 16 september 2018

Mol Ezaart – Hand in Hand: 5-1

Na een degelijke partij verloor Hand in Hand ook hun 4e wedstrijd van het seizoen. De bezoekers begonnen goed in blok, al hadden ze het moeilijk om het aanvallende compartiment te bereiken. Het spel was regelmatig voor de Hand in Hand, maar het was Mol Ezaart dat het eerst kon scoren. Hand in Hand bleef degelijk voetballen en leek met het kleinste verschil de rust in te gaan , maar op de counter kon Mol Ezaart, uit het niets, toch nog twee keer scoren.

Ondanks het kwartier pauze had Hand in Hand de domper van voor rust duidelijk nog niet verteerd. Mol Ezaart moest zelfs niet te veel energie verspillen om de 4-0 en 5-0 al snel op het bord te zetten. Het was welletjes geweest en Hand in Hand veranderde van systeem. Dit loonde zowaar en diepe spits Glenn Cavents kon na een heerlijke assist van Dries Luyten de 5-1 op het bord zetten. Ook na het doelpunt kwamen er nog ettelijke kansen om de achterstand te doen slinken, maar tevergeefs.

Desondanks de zware cijfers waren er toch best wat positieve punten op te merken. Dit moet worden meegenomen naar volgende week, waar rechtstreekste concurrent Wechelderzande staat te wachten.